Gastenboek

103 berichten, 11 pagina's 
» 
03-10-2019
Geplaatst door: Marleen Leemans

Wij hebben een heel leerrijke dag gehad bij Betsie en zijn met 2 schattige popjes terug naar België gereden. Bedankt Betsie
Groetjes van Els en Marleen

23-03-2019
Geplaatst door: Janneke

Wat fijn om onder begeleiding en met hulp van zo’n ervaren poppenmaakster een prachtige zonnekindpop te kunnen maken. Het was een intensieve, maar gezellige en goed verzorgde dag! Super bedankt, Betsie.

23-03-2019
Geplaatst door: Catharina

Net thuis van een gezellige dag bij Betsie en heel blij met mijn jongenspop die onder de bezielende leiding van Betsie steeds meer tot leven kwam.
Dank je wel Betsie.
Ook de 3 andere popenmaakster bedankt voor jullie gezelligheid.

23-03-2019
Geplaatst door: Sandra en José

kleine waldorfpop

Goed verzorgde dag met een mooi resultaat. Betsie staat je met raad en daad bij, heeft veel ervaring en dat merk je. Aanrader!

09-03-2019
Geplaatst door: Loes Tange

Poppen cursus

Geweldige dag gehad, met dank aan Betsie! Goed verzorgd en aan het eind van de dag voldaan met een eigen gemaakte pop naar huis!
Groetjes Loes en Silvana

16-02-2019
Geplaatst door: Tonnie knoops

Mooie gezellige dag

Vandaag mocht ik eindelijk eennprachtige pop gaan maken, en o wat heb ik me verkeken op deze techniek, niet moeilijk maar wel heel veel IMF. De dag was geslaagd mede door Betsy , maar ook door de mede cursisten, dank je wel het was gaaf

16-02-2019
Geplaatst door: Paulien Schilder van der Woude

Poppen

Wat heb ik genoten van het maken van mijn Waldorfpop Duimelijntje.
Samen met 3 fantastisch gezellige vrouwen heb ik een leerzame en goed verzorgde cursus dag gehad bij Betsie.

16-02-2019
Geplaatst door: Els Wanten

Poppen maken

Vandaag met 3 andere cursisten een pop gemaakt. Hard werken maar een pracht resultaat. Goed verzorgde cursus door Betsie. Dank daarvoor!

14-02-2019
Geplaatst door: Marjolein

Popje

Hard gewerkt en met hulp van Betsie een superschattig popje gemaakt - ontzettend leuk om te doen en voor mij de eerste keer. Het is aanpoten en mijn pop was net niet af maar met de instructies van Betsie kon ik het thuis afmaken. Bedankt!

05-02-2019
Geplaatst door: Anette

Een superleuke, gezellige dag gehad. Veel geleerd en met een mooie pop naar huis. Genoeg 'bagage' meegekregen om ook thuis aan de slag te gaan! Bedankt Betsie!