Gastenboek

102 berichten, 11 pagina's 
«  10  » 
21-08-2016
Geplaatst door: Johanna

workshop

Vandaag heel relax een prachtige pop bij je gemaakt waar ik heel blij van werd. Betsie is een keigoede poppenmaakster met veel kennis die ze graag deelt. Bedankt voor je gastvrijheid. Het was een geweldige dag!

21-08-2016
Geplaatst door: Lisette

Workshop dag

Dank je wel Betsie, voor een heerlijke, ontspannen workshop dag .

Ik heb onder jouw deskundige begeleiding een prachtige pop kunnen maken en dat zonder ervaring met naald en draad!

Ik heb ervan genoten, nogmaals dank je wel!

05-08-2016
Geplaatst door: Jolanda

Vandaag een heel lief poppenmeisje gemaakt met de fantastische hulp en uitleg van jou, Betsie. Je uitleg was zo helder en duidelijk dat ik zeer zeker nog meer poppen ga maken. Ook dank voor je hartelijke gastvrijheid.

Jolanda

02-08-2016
Geplaatst door: Karin Mazier

Cursus pop 38cm

Superblij dat ik de cursus heb gedaan voor een pop van 38cm. Nu heb ik voldoende kennis om er zelfstandig mee verder te gaan. Bedankt voor de gezellige dag en de goede zorgen. Heel veel succes! Groetjes van Karin

01-08-2016
Geplaatst door: Nathasja :-)

Nou Betsie ik kan me alleen maar aansluiten bij de rest van de berichten. Het was een superleuke dag en het was even doorzwoegen maar heb mijn 38cm pop af gekregen. Nu weer naar werk en kon het niet laten om mijn popje mee te nemen en even te showen hi hi ze is ook echt zo leuk geworden.
Nogmaals bedankt het was top!

Groetjes Nathasja

23-07-2016
Geplaatst door: Geerten Dekker

poppencursus

Vandaag de poppencursus gevolgd bij Betsie. het was een hartstikke leuke en leerzame dag. ik ben heel er g blij met mijn pop die ik gemaakt heb en kom zeker nog een keer terug om een grotere pop te maken. Ik zou iedereen deze cursus aanbevelen. je gaat gegarandeerd met een mooie zelf gemaakte pop naar huis.

21-06-2016
Geplaatst door: Petra den Boer

Pop Emke

Hallo Betsie. Heel hartelijk dank voor de mooie pop Emke. Wat is ze weer prachtig , mooie kleertjes en zo n lief gezichtje. Wat fijn dat je zoveel kinderen blij kan maken. Onze kleindochter wilde haar niet meer loslaten vanmiddag. Lieve groet Petra en Emma

11-06-2016
Geplaatst door: Tina

Lieve Betsie,

Ontzettend bedankt voor de geweldige poppen cursus met patronen, je geduldige uitleg en je super lieve gastvrijheid. Ik heb ontzettend genoten van deze gezellige en leerzame dag. Ondanks dat ik heel weinig ervaring had met naaien, ben ik toch vol trots met een prachtige pop en een fijn gevoel naar huis gegaan. De lange rit was het meer dan waard. Wat ben jij een warm en lief mens!

Lieve groetjes Tina

31-05-2016
Geplaatst door: Carla

Cursus

Lieve Betsie, wat heb ik genoten van jouw poppencursus!
je gastvrijheid was hartverwarmend. Samen hebben we gemoedelijk zitten werken aan onze pop en intussen gaf jij aanwijzingen en tips.
Onder jouw leiding heb ik een prachtige pop gemaakt! Heel erg bedankt voor de fijne dag en leerzame cursus. Liefs Carla

30-05-2016
Geplaatst door: Maria Dobrikova

Gisteren was ik bij Betsie geweest en ik vond de cursus prachtig! Ik ben van Antwerpen gekomen om deel te nemen aan dit kleurige avontuur. Betsie is een heel aardige en vriendelijke vrouw. Ze heeft alles duidelijk stap per stap uitgelegd. Ze heeft mij ook veel nuttige tips en adviezen gegeven en ook extra informatie over de materialen en de websites om hen te bestellen. Ik wil deze cursus aan iedereen aanraden. Betsie, dank u van harte om mijn grootte droom te laten uitkomen. Ik hoop om u weer te kunnen ontmoeten.Groetjes, Maria