Gastenboek

102 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
10-03-2016
Geplaatst door: moll

Bedankt

Lieve Betsie, Eindhoven 9 maart 2016
Hartelijke dank voor de prachtige cursus zonnepop maken. Met jouw leiding en hulp is er een mooie zonnepop geboren haar naam eliza met mooie vlechtjes. Ook de zorg voor mij en mijn man is bijzonder goed geweest, we hebben samen een erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar veel liefs en groetjes van Jeanne en jaap.

16-02-2016
Geplaatst door: Ans en Myrthe

Vorige week zijn wij bij Betsie een pop gaan maken. De twee uur rijden was het zeker waard. We zijn allebei met een heel lief popje naar huis gegaan en we werden gedurende de dag goed verzorgd door Betsie. Na afloop ook nog patronen via de mail opgestuurd gekregen. Allemaal heel goed geregeld dus! Bedankt Betsie!

04-02-2016
Geplaatst door: Bernadette

Cursus

Lieve Betsie,
Mijn dag gisteren bij jou was subliem. Een leuke,leerrijke en ontspannende dag. Mijn pop is een creatie om fier op te zijn. Dankzij jouw kennis ,tips en geduld kreeg ik de knepen van het vak zeer duidelijk uitgelegd. En als kers op de taart, een prachtig kapsel. Mijn lange rit was zeker de moeite waard. Ik heb de kriebels te pakken en kom zeker terug. Nogmaals hartelijk dank voor deze fijne dag en jouw goede ontvangst.

04-02-2016
Geplaatst door: Marja Huizing

workshop

Na een paar uur treinen en bussen, werd ik door Betsie tegen 19:30 opgewacht bij de bushalte. Lang bijkomen was er niet bij, want we zijn die avond nog hard aan het werk gegaan.
's Nachts heerlijk geslapen en ontbeten waarna we er weer met volle moed tegen aan zijn gegaan. Jeetje het was hard werken, maar aan het eind van de dag ging ik vol trots naar huis met een prachtige pop.
Wat heerlijk was het dat ik een nacht kon blijven. Omdat ik alleen was, kreeg ik super begeleiding bij het maken van de pop. Het was erg gezellig. Betsie, heel erg bedankt voor je gastvrijheid en fijne workshop. Jammer dat ik zover weg woon, anders kwam ik nog een keertje langs om kleertjes te maken.
Veel liefs, Marja

29-01-2016
Geplaatst door: Bernadette

Lisa

Lieve Betsie,
Vanmorgen mijn super schattige Lisa ontvangen. Echt een doetje, ik ben er meteen verliefd op. En een volledige prachtige uitzet,vooral de gebreide accessoires zijn de max,in een leuk koffertje. Lisa gaat naar mijn kleindochter,ze zal superblij zijn. Ik ben zo enthousiast dat ik zeker eens naar jou toekom om op les te komen. Ik heb de kriebels te pakken. Hartelijk dank voor de snelle service van mijn ,nu nog,prachtige Lisa.Ze zal met heel veel zorg behandeld worden. Mijn kleindochter is nu al een plichtbewuste mama. En ik denk dat er nog snel Zonnekindpopjes zullen volgen.Liefs Bernadette

19-11-2015
Geplaatst door: Thalma Wolthuis

Poppen gemaakt

Samen met mijn dochter heb ik afgelopen maandag een hele lieve pop mogen maken met behulp van Betsie.
We zijn heel blij met het resultaat en nu druk bezig om haar aan te kleden.
Bedankt Betsie voor de bezellige en leerzame dag.

19-11-2015
Geplaatst door: Fiona de Bruin

Cursus pop maken

Afgelopen maandag heb ik mijn verjaardagskado verzilverd! Ik kreeg namelijk van mijn moeder een cursus pop maken bij Betsie. Samen met mijn moeder en Betsie hebben we een dag lang heel gezellig zitten werken met 2 prachtige poppen als resultaat ze heten Liesje en Lotje. Mijn dochter van bijna 4 is nu al verzot op Lotje!
Betsie Bedankt!!!

15-11-2015
Geplaatst door: Claire

cursus

Hoi Betsie,
Van harte bedankt voor het delen van je poppenkennis! De tips die je geeft, zijn erg waardevol. Ik ga er meteen mee aan de slag om nog een pop te maken.
En voor wie dit leest en aarzelt om alleen op cursus te gaan: doen!
Claire

03-11-2015
Geplaatst door: Anke

Heerlijke knutseldag

Hoi Betsie,
Wat heb ik gisteren een heerlijke dag gehad! Hard gewerkt, maar aan het eind van de dag was de pop af. Tussendoor lekker zitten kletsen en er was steeds wel iets te eten, drinken of snoepen. Ik ben heel blij met mijn pop en ga er binnenkort met Dymphie nog een maken. Want oefening baart kunst.

23-10-2015
Geplaatst door: Jolanda Coenen

Pop

Gisteren is mijn mooie pop Evi binnen gekomen. Mooi verpakt en haar extra kleertjes mooi ingepakt in een leuk koffertje
Ben er superblij mee en ze heeft een mooi plekje op mijn slaapkamer

Heel erg bedankt Betsie!