Gastenboek

102 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
27-04-2016
Geplaatst door: Anoniem

Pop maken

Een pop gemaakt als kraamkado voor ons toekomstige kleinkind, wat is het een schatje geworden! Het was een hele klus maar zeker de moeite waard. De ontvangst door Betsie was erg hartelijk en we hebben over van alles en nog wat gepraat. Ik had van tevoren thuis al een schattig jurkje gemaakt dus de pop kon aangekleed mee naar huis.
Betsie zei al aan het begin van de dag dat als je eenmaal begint met een pop te maken je er niet mee op kan houden, ik ben bang dat ze gelijk gaat krijgen. Inmiddels heb ik nog een jurkje gemaakt en een prachtig tutu rokje. Nu ga ik proberen om iets voor het popje te breien. Het virus is geboren!

19-04-2016
Geplaatst door: Katherine

Super fijne dag gehad met een warm welkom en gezellige babbel. We zijn naar huis gegaan met een prachtige pop en veel tips en een fijn gevoel. Absoluut de rit waard.
Dankjewel Betsie, ik heb er van genoten.
knuffel,
Katherine

19-04-2016
Geplaatst door: Claudia Zwaard

Geweldige ervaring

Hallo Betsie

Ik wil je nogmaals bedanken voor een geweldige dag!
Alles was zo goed voorbereid, je geeft goed advies en staat steeds klaar met raad en daad.Zo maken we eenheden mooie pop en ook nog eens op een heel gezellige manier. Het was echt heel fijn, We werden echt verwend met veel thee en lekker eten.

Het gevoel wat je krijgt als je pop klaar is is niet te beschrijven! !!
Vandaag was puur geluk waarvoor zeer hartelijk dank!!!!

Ik ga je zeker vaker zien! XXX

11-04-2016
Geplaatst door: Ingeborg van Groningen

Heerlijke dag

Afgelopen vrijdag bij Betsie een pop gemaakt. Altijd spannend of het klikt ( ook voor Betsie) maar wat mij betreft een dikke klik. Heerlijk op mijn gemak een pop gemaakt, al bleek ik erg snel, en dan nog over van alles babbelen......
Goede uitleg, zodat ik het zeker thuis ook aandurf.
Maar ik ga gewoon nog een keer. Topdag!

10-04-2016
Geplaatst door: Jolanda

Juulke

Gisteren mijn prachtige Juulke ontvangen . Ze heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen . Bedankt betsie . Gr jolanda

08-04-2016
Geplaatst door: mel

Beste Betsie,
We zijn superblij met je mooie pop die we cado hebben gekregen. Ik heb haar Angel genoemd, naar het engeltje dat in je zit. Het is een prachtig oppeppende gebaar van je in deze moeilijke tijden die ik nu meemaak. Dankzij jou heeft mn dochtertje een nieuwe vriendin voor het leven. Je hebt werkelijk een hele grote hart. Nogmaals bedankt. Mvg mel

05-04-2016
Geplaatst door: Auke

Lisse

Beste Betsie,
Heel erg bedankt voor de prachtige pop die ik heb ontvangen. Mijn dochtertje vindt haar helemaal geweldig. Ook ontzettend leuk dat je er een mooi koffertje en cadeautje bij hebt gestopt! Met alle kleertjes erbij zal ze er nog veel plezier aan hebben..
Groetjes! Auke

01-04-2016
Geplaatst door: Barbara

Reactie

Betsy, we hebben dankzij jouw deskundige hulp een prachtige pop kunnen maken! Heel erg bedankt!
Barbara

20-03-2016
Geplaatst door: Ivonne

bedankt!

Een hele dag heb ik bij jou aan een pop gewerkt in je mooie atelier met je goede aanwijzingen en hulp. Ondertussen heb je voor allerlei lekkers gezorgd. De pop is geboren en ik heb een hele fijne dag gehad.
Dank je wel Betsie!
Hartelijke groet van Ivonne.

17-03-2016
Geplaatst door: Eef

Lieve Betsie,

Ik vind je poppen geweldig en vind het ongelooflijk dat ik er zelf nu ook een gemaakt heb. Ik ben super trots op het resultaat! Wat de dag nog mooier maakte was dat we tijdens het werken aan de pop inspirerende gesprekken voerden. Bedankt voor een hele fijne dag!

Warme groet,
Eef